Elektravon is een groep van innovatieve, elektrotechnische installatiebedrijven met opdrachtgevers in de
industrie-, woning- en utiliteitsbouw én moderne glastuinbouw.

PROJECT – Westland Accountancy

Het zal je vast niet zijn ontgaan, op de locatie Elzenbos in Naaldwijk wordt door Weboma een prachtig nieuw pand voor Westland Accountancy gebouwd. Tijd voor een update! Wij zijn aan de slag gegaan met het realiseren van de elektrische installatie, inbraakbeveiliging, brandmeldinstallatie en data-installatie. Het kantoorpand is eind 2020 opgeleverd!

View Project
PROJECT – Zwembad De Kuil

Een spiksplinternieuw, multifunctioneel complex met; een wedstrijdbad, een doelgroepenbad, een verenigingsruimte, ruimte voor zwemlessen. Weet je wat, bekijk het zelf in onderstaande video! In samenwerking met Van Galen Projecten hebben wij de complete regeltechnische installatie verzorgd.
In het ontwerp is rekening gehouden met duurzaamheid maatregelen, waaronder het hergebruik van materialen. Het zwembad heeft geen gasaansluiting meer en alle installaties draaien op elektriciteit. We danken Van Galen voor deze mooie opdracht!

View Project
PROJECT – ADAMAS.PRO

“Get the job done” is de slogan van Adamas High Speed Diamond Solutions. Dat laten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen, zo gezegd, zo gedaan! In samenwerking met Wattco.nl en Van der Valk Solar Systems plaatsten we voor ADAMAS.PRO 654 zonnepanelen op hun dak. Nu is het wachten op een mooie zonnige zomer én dus een hoge energieopbrengst!

View Project
PROJECT – Rozemarijn Wateringen

Op de plek waar eerder de tuinbouwschool in Wateringen stond, komen 21 nieuwe woningen. Twintig ruime eengezinswoningen en één luxe villa. Moderne woningen met stijlkenmerken van de jaren ’30. En moderne woningen vragen om alle elektrotechnische gemakken. Dus realiseren wij samen met Eekhout Bouw de volledige elektrische installatie, bodemwarmtepompen en zonnepanelen van deze gasloze woningen. Houd voor de voortgang van dit mooie project onze kanalen in de gaten!

View Project
PROJECT – ASML

Een nieuwbouwproject ter grootte van vijf voetbalvelden (30.000 vierkante meter), tien van onze monteurs die fulltime op dit project aan het werk zijn en een projectduur van 33 weken. Alles aan dit project zegt: groot! Voor chipmachinebouwer ASML realiseren we in Veldhoven de meet- en regelbekabeling voor de uitbreiding van de productiefaciliteiten. Op deze locatie zullen productiemachines vanuit de hele wereld worden gerealiseerd. Een grootse klus dus, waarvoor onze trots ook groots is!

View Project
PROJECT – VO Haaglanden

Nu de scholen even geen leerlingen hadden, konden onze monteurs hier lekker hun gang gaan. De verlichting van deze Haagse gymzaal was erg aan vervanging toe. In opdracht van VO Haaglanden hebben we de bestaande TL verlichting vervangen door energiezuinige LED verlichting. Zo zorgen we voor een hogere lichtopbrengst én een betere spreiding van licht, dus minder hinder tijdens het sporten. Een win-win situatie voor het winnen van de volgende wedstrijd dus!

View Project
PROJECT – Certhon Greenhouse Solutions

Snel en veel schakelen, zo kunnen we dit project het beste omschrijven. Voor Certhon Greenhouse Solutions hebben we de afgelopen weken gewerkt aan een groot buitenlands project. 146 schakelkasten en 122 schakelpanelen, in 36 dagen en met ons team van zeven monteurs. Best een klus om dat in deze tijden zonder vertraging in productie en levering aan de andere kant van de wereld te krijgen. Maar dat is een uitdaging die we samen met onze leveranciers niet uit de weg gaan. En met succes!
We danken Certhon voor deze mooie opdracht en de fijne samenwerking.

View Project
PROJECT – MBP Beheer

Meeuwisse MBP Beheer heeft voor 2020 de doelstelling: 32% minder CO2 uitstoot ten opzichte van het ijkpunt in 2012. Een mooi doel waar wij graag onze handen voor uit de mouwen steken. Om de doelstelling te behalen, hebben wij een nieuwe PV-installatie aangebracht. In samenwerking met Wattco.nl zijn er 591 zonnepanelen aangesloten, samen goed voor bijna 200.000 Wattpiek!

View Project
PROJECT – Spliethoff

Aanpassingen in een kantoor vragen om aanpassingen in de elektra. En dan zorgt Elektravon meteen voor het complete plaatje in elektra, netwerk en verlichting. Voor het Amsterdamse bevrachtingskantoor en rederij Spliethoff verbeterden we de elektrotechniek, maar ook een netwerkinstallatie met glasvezel en ging alle verlichting naar LED. Zo is het kantoorgebouw weer klaar voor de toekomst!

View Project
PROJECT – Gymnasium Haganum

Maar liefst 3 projecten van Elektravon zijn genomineerd door Philips als slimste verlichtingsproject van Nederland. Breng jouw stem uit en help ons die winst te pakken!
Het project in het prachtige historische pand van het Gymnasium Haganum in Den Haag is één van de drie projecten die écht de winnaar zou moeten zijn. Ondanks haar rijke historie is de school allerminst oubollig; wij hebben hier een hypermoderne lichtinstallatie geïnstalleerd.

View Project
PROJECT – Trompstraat

De techniek gaat door – 71 luxe appartementen in Den Haag
Ondanks het COVID-19 virus lopen veel van onze projecten door. Daar zijn we blij mee! Het vergt soms extra aanpassingen en improvisatie, want we nemen de maatregelen van het RIVM uiterst serieus met praktische oplossingen. Zo werken we momenteel aan een mooi project midden in het centrum van Den Haag. Een oud kantoorpand in het Zeeheldenkwartier maakt plaats voor 71 appartementen. In opdracht van Tetteroo Bouw verzorgen wij de elektrische installatie én plaatsen we 124 zonnepanelen voor dit project in de Trompstraat.

View Project
PROJECT – Bud Holland

1643 zonnepanelen die met elkaar 484.685 Wattpiek opleveren. Oftewel, bijna 425.000 kWh aan stroom. Dat zijn nog eens aantallen! Aantallen waarmee Bud Holland de kwaliteit van hun exotische fruit en groenten hoog kan houden. Wij installeerden samen met Wattco.nl de PV panelen en zorgden voor de complete elektrotechnische installatie.

View Project
PROJECT – Peter Dekker Installaties

Begin dit jaar hebben wij bij het kantoor van Peter Dekker Installaties spots in de nieuwe gevel geplaatst. Hier hebben wij ook voedingen voor de zonnescreens aangebracht.
Een aantal maanden later kregen wij ook de opdracht het volledige kantoor te renoveren. De complete elektrotechnische installatie is vernieuwd, inclusief data.
Daarnaast hebben het kantoor voorzien van camerabeveiliging, inbraakbeveiliging en een brandmeld-/ontruiming installatie.
Tijdens de verbouwing is de gehele meterkast op een andere locatie geplaatst en hebben wij een geheel nieuwe hoofdverdeler geïnstalleerd.

View Project

Bedankt {name-1-first-name},