OVERNAME ELEKTRAVON GROEP DOOR DE GROOT INSTALLATIEGROEP

Gezien de opvolgingsmogelijkheden van de huidige DGA’s, hebben Ad van den Akker en Wim Avontuur zich al een behoorlijke tijd geleden gerealiseerd dat er een moment zou komen waarop zij in het belang van Elektravon en haar medewerkers stappen moeten nemen om de toekomst van het bedrijf zeker te stellen. Zo is overwogen het bedrijf op te splitsen in verschillende bedrijfsonderdelen afzonderlijk over te dragen aan het huidige management. Vanwege de grote onderlinge samenhang en synergie, is besloten om de Elektravon Groep als geheel te verkopen. Eind vorig jaar is de directie op zoek gegaan naar een vooruitstrevende partner om de continuïteit van de groep te kunnen waarborgen.

De Elektravon Groep heeft in De Groot Installatiegroep een geschikte overnamepartner gevonden die alle bedrijfsactiviteiten en medewerkers per heden overneemt.

“De Groot Installatiegroep is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1965. Van kleine installateur zijn we in vijftig jaar uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende installatiebedrijven in Nederland. Inmiddels hebben wij 12 vestigingen die samen een landelijke dekking garanderen.

In alles wat wij doen zoeken we altijd naar de beste oplossing voor onze klant. We ontzorgen, vergroten, belevingen en creëren een veilig en aangenaam gevoel voor gebruikers en bezoekers van gebouwen met een veelzijdigheid aan functies. We werken veilig, maken milieubewuste keuzes en nemen de gezondheid van onze mensen en die van onze opdrachtgever in acht. We houden ons bezig met innovatieve werktuigbouwkundige, toekomstbestendige elektrotechnische en hoogwaardige brandbeveiligingsinstallaties die we op maat maken. Wij staan dan ook garant voor de kwaliteit van onze dienstverlening.”

Publicatiedatum: 01-07-2019

Bedankt {name-1-first-name},