Over ons

Wij zijn Elektravon.

De allround elektrotechnisch specialist, opererend vanuit Breda, Naaldwijk en Leiden. Wij bieden hoogwaardige elektrotechnische installaties, waar partners 100% op kunnen vertrouwen. Installaties die klaar zijn voor de toekomst. In 1959 gestart als elektrotechnisch installateur en inmiddels ruim 60 jaar expert in elektrotechniek, besturingstechniek, beveiliging en service & onderhoud.

Onze drive

Zeg je Elektravon, dan zeg je ervaren, betrouwbaar en vooral: gedreven! Met daadkracht en een grote glimlach gaan wij aan de slag. Ons enthousiaste team van professionals zet zich in om ieder project soepel en efficiƫnt en boven alle verwachtingen te realiseren. Want onze drive is verbetering, in ieder opzicht. Een dag is pas echt geslaagd als we het net weer iets beter hebben gedaan dan gisteren.

De Groot – Elektravon

Door de overname van Elektravon door De Groot Installatiegroep in 2019 kunnen we met meer slagkracht projecten realiseren. Van groot tot klein. Door de groei hebben we sprinklertechniek en werktuigbouwkunde aan onze specialismes kunnen toevoegen, kunnen we scherper aanbieden, onze kennis uitbouwen en duurzaamheid een verdere boost geven.

Bedankt {name-1-first-name},