- Ontwerp en Advies -

Op maat gemaakt voor de klant

Het ontwerpen van een elektrotechnisch systeem begint altijd met een goed advies. Een advies waar u als opdrachtgever echt wat aan heeft en dat bijdraagt tot gemak, efficiency en veiligheid. Leidend daarin zijn uw wensen en behoeften. Op basis daarvan kijken wij wat er gerealiseerd moet worden, maar denken we net zo vanzelfsprekend met u mee. Over de soort verlichting en lichtkleur bijvoorbeeld en over de meest efficiënte plek van wandcontactdozen. Maar we adviseren ook over inbraakbeveiliging en brandmeldinstallaties. Ons advies is daarom allesomvattend. Tenslotte gaat het om maatwerk.

- Licht- en Krachtinstallatie -

Van hoofdaansluiting tot contactdoos

Bij Elektravon bent u ook voor licht- en krachtinstallaties aan het juiste adres. Hieronder verstaan we alle niet-specifiek elektrotechnische installaties. Bij een lichtinstallatie moet u denken aan wandcontactdozen, armaturen en voedingsdozen in woningen en utiliteitsgebouwen. Krachtinstallaties vindt u eigenlijk alleen in de industrie, waarbij het gaat om de regeltechnische bekabeling die de energie verdeelt die nodig is om machines te laten draaien.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het maken van een lichtplan, als onderdeel van een lichtinstallatie. Dit plan stellen we op bij het ontwerpen van een installatie in uw winkel, kantoor of productiehal, stuk voor stuk ruimtes waarin verlichting een cruciale rol speelt.

- Verlichting -

Voor elk doel de juiste verlichting

De hamvraag voor elke verlichting is: waar is het voor bestemd? Want dat is de basis waarop wij voor u een doordacht lichtplan ontwerpen en realiseren. Heeft u bijvoorbeeld goede verlichting nodig om bij te werken? Wilt u vooral sfeer creëren? Of uw pand aan de buitenkant een bepaalde uitstraling geven? In ons lichtplan houden we rekening met al uw wensen maar ook met de gebruikseisen van uw pand en de ergonomische wetgeving als we praten over verlichting op de werkplek. Zowel voor kantoren als woningen heeft Elektravon al veel projecten tot een mooi resultaat gebracht.

- Domotica -

Het scenario voor comfortabel wonen

Bij domotica gaat het vooral om gemak en veiligheid. Rolluiken of gordijnen die op gezette tijden sluiten, het inschakelen van de verlichting bij afwezigheid, de verwarming in daluren een standje lager, het automatisch aanspringen van uw hifi…

Elektravon heeft al heel veel scenario’s geprogrammeerd voor de particuliere markt. Met een simpele druk op de knop van de afstandsbediening of bedieningspaneel aan de muur zijn legio functies moeiteloos te regelen. Zelfs bediening vanaf uw iPhone of iPad is mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

- Zonnepanelen -

Zonnepanelen, een milieubewuste keuze

Zonnepanelen vormen een zeer zuivere manier van energiewinning. Elektravon ontwerpt en realiseert voor u een plan van aanpak. Daarbij kunt u rekenen op een uitgebreid advies over de mogelijkheden en toepassingen. Bijvoorbeeld wat voor soort panelen het meest geschikt zijn voor uw pand, hoeveel er nodig zijn en waar ze het beste geplaatst kunnen worden zodat u er het meeste profijt van heeft. Maar ook of het überhaupt zinvol is om zonnepanelen aan te schaffen.

Zonnepanelen zijn zeker het overwegen waard. Vanuit het oogpunt van milieu, maar ook vanwege de redelijke terugverdientijd. Bovendien zijn de panelen de laatste jaren in prijs steeds aantrekkelijker geworden.

- Energiemanagement -

Zelf uw energieverbruik managen

Verlichting, verwarming… er zijn veel voorzieningen die we dagelijks gebruiken en die, voordat we er erg in hebben, op termijn aardig wat energie verbruiken. Elektravon helpt u uw energieverbruik te beheersen en daardoor uw kosten te drukken!

Aan de hand van een inventarisatie van alle voorzieningen in uw pand maken we een uitgekiend energiemanagementsysteem dat u in staat stelt energiezuinig om te gaan met bijvoorbeeld uw verlichting en klimaatbeheersing. U krijgt meer inzicht in uw energieverbruik en meer comfort in huis. Bovendien biedt zo’n systeem uitgebreide controlemogelijkheden om uw energiehuishouden te optimaliseren.

Bedankt {name-1-first-name},