Laatste nieuwsberichten

Elektravon op de VSK

08-02-2016

SVOKK

05-02-2016

VSK Beurs 2016

12-01-2016

Factor V

03-11-2015

Van 2 tot 5 februari vond de VSK vakbeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Twaalf hallen waren gevuld met geïnteresseerde bezoekers en bedrijven in het teken van Verwarming-, Sanitair-, Klimaat- en koudetechniek.

Ook Priva was weer aanwezig met diverse partners, waaronder Elektravon, om bij te praten over de ontwikkelingen op het gebied van intelligent gebouwbeheer. Priva en Elektravon hebben een zeer positief gevoel aan de beurs overgehouden dankzij de uitzonderlijke belangstelling van zowel huidige als nieuwe relaties.

Bezoekers waren vooral geïnteresseerd in de nieuwe C4 module van Priva. Dit is een zeer compacte digitale regelaar voor kleinere utiliteitsinstallaties. Daarnaast werd de Priva DiagnosTX ook ruimschoots besproken en ook nog genomineerd voor een VSK Award in vier categorieën. De DiagnosTX is een nieuwe clouddienst waarmee in gebouwen optimaal gebruik van de installaties gegarandeerd kan worden. Zo zorgt deze dienst voor energiebesparing met behoud van comfort en kan door serviceorganisaties op afstand gebruikt worden.

Elektravon hoopt bij zijn relaties weer scherp in het vizier te staan als dienstverlener van nieuwe en duurzame oplossingen die zorgen voor meer energiebesparing en nog meer gemak.

VSK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

publicatiedatum: 08-02-2016